ОВЕ-СТЕЕЛ се ангажира со цел да развие квалитетни РОЛЕРИ

Носачки Ролери

Носачки Ролери

Овие ролери се изградени на истиот стандард како и тврдите комплети. Носачките ролери се произведени за да се приспособат на потребната должина и дијаметар на отворот. Носачките ролери се особено погодни за трнапортери кои работат во многу тешки услови.

Ролери за амортизација

Ролери за амортизација

Ролерите за амортизација се употребуваат за да се намали ударот со примена на гумата врз надворешната обвивка на ролерот. Овие ролери се позиционирани во носечкиот дел од ременот, така што одговара на местото на вчитување кога материјалот паѓа врз него.

Вратени Ролери

Вратени Ролери

Овие ролери играат многу важна улога во одржувањето на потребните тензични нивоа во транспортниот синџир и, исто така, проширување на издржливоста преку обезбедување на рамномерен и слободен премин на синџирот на патот за возврат.

Производство

Оваа услуга производство на ролери е производител на квалитетни произведени ролери.

Дизајн на Ролери

Компанијата ОВЕ-СТЕЕЛ нуди опсег на термалност, издржливост и процес на моделирање услуги кои работат за да го усовршат дизајнот за ролери.

Продажба на Ролери

Продавање на сите производи кои се произведуваат од компанијата ОВЕ-СТЕЕЛ.

Репарација на Ролери

Исто така , компанијата ОВЕ-СТЕЕЛ прави репарација и замена на ролер.

НАШ КАТАЛОГ

ВИДЕО


Нови Производи

Пребарувате низ огромен избор на производи кои од неодамна е додаден во нашиот попис.

Ролери
Ролери
Ролери
Ролери
Ролери
Ролери
Ролери
Ролери
Ролери

ЗОШТО НИЕ?

 • Целосна Одговорност
 • Професионалност
 • Ефикасност
 • Квалитет
 • Динамичност
 • Продуктивност
 • Препознатливост на пазарот

TESTIMONIALS

 • "Happiness does not come from doing easy work but from the afterglow of satisfaction that comes after the achievement of a difficult task that demanded our best."
 • "When performance is measured performance improves. When performance is measured and reported back performance improves dramatically."

НАЈНОВИ ВЕСТИ ЗА РОЛЕРИ

 • Посета на нашата Компанија

  Февруари 08, 2017 /

  Градоначалникот на Гостивар Невзат Бејта со министерот за економија, Дритон Кучи и министерот за правда Валдет Џафери во посета на нашата фабрика за производство. [...]

 • ВЕСТИ ЗА РОЛЕРИ

  ОКТОМВРИ 15, 2015 /

  Компанијата ОВЕ-СТЕЕЛ има потпишано договор со КЕК Косово за 3 години за снабдување рудници со ролери. [...]

 • ВЕСТИ ЗА РОЛЕРИ

  ЈУЛИ 15, 2015 /

  Компанијата ОВЕ-СТЕЕЛ има објавено нов и модифициран каталог за производи за нашите клиенти [...]

 • ВЕСТИ ЗА РОЛЕРИ

  ЈУЛИ 18, 2015 /

  Компанијата ОВЕ-СТЕЕЛ има објавено нов и модифициран каталог за производи за нашите клиенти [...]

НАШИ КЛИЕНТИ


scroll up