Услуги

Нашите најдобри Услуги

ШТО МОЖЕМЕ ДА НАПРАВИМЕ ЗА ВАС?

ОВЕСТЕЕЛ донесува практики од светската класа за да овозможи висок квалитет Hi на избалансирани ролери, погодни за денешните тешки рударски практики со голема тонажа и висока транспортна брзина.

Испорачување производи со цел да се задоволат барањата на конкурентна цена. Одржување на високо ниво на квалитет во производи и услуги. Привлекување на нови бизниси, со примена на нашите технички и дизајн вештини, заедно со нашето меѓународно производство нето-работа за реализација на крупни проекти. Обезбедува вредносни услуги на клиенти и исто така обезбедување на ефикасна замена на делови во разумен временски период.

Развивање на стратешко партнерство со цел да се подобри ефикасноста и намалување на трошоците. Глобалната мрежа на ОВЕ-СТЕЕЛ ни дава пристап до најновите технологии, производствените процеси и дизајн способности на располагање во светот денес. Ова ни овозможува доставување на највисок квалитет на производи и услуги за нашите клиенти.

Нашата посветеност кон нашите клиенти е да работиме заедно за обезбедување на квалитет на производот со позитивно ефикасен резултат. ОВЕ-СТЕЕЛ е горда на иновативниот развој на ролери. Ролерите на ОВЕ-СТЕЕЛ директно се однесуваат на својствените проблеми поврзани со конвенционални ролери, и со тоа се обезбедува животна средина, персонал, опремени ролери со ниско испуштање на бучава, леснотија при ракување и ниски вибрации, заедно со екстремно долг живот.

МЕТОДОЛОГИЈА НА ПРОИЗВОДСТВО

  • Ролерите се изработени од специјални производни линии
  • Ролерите се изработени од прецизна цевка
  • Цевките се изработени на современа автоматизирана опрема
  • Ролерите вклучуваат прецизност на лагер куќишта
  • Осовините се произведени од студени материјали
  • Серија на ролери инкорпорира поголем дијаметар на осовините за да се елиминира девијација под оптоварување
  • Ролерите автоматски се спојуваат за да се обезбеди квалитет на заварување и рамнотежа на секој ролер
  • Лагери и заптивки се машини опремени со цел да се обезбеди прецизност на усогласување
scroll up