Носачки Ролери

Вовед на Носачки Ролери

Носачки Ролери

Носечките ролери се користат за поддршка на подвижна лента и се инсталирани на жлеб-форма рамка, жлеб-форма која е напред наклонета рамка и транзиција рамки. Целиот спектар на челични ролери се достапни на ролерите. Ролерите вклучуваат висок квалитет на лагери, мулти-лавиринт запечатување, подмачкување и запечатување за живот и други критични спецификации од суштинско значење за високи перформанси. За дијаметар опсег од 76mm до 219mm, појасот се движи помеѓу 450mm до 2500mm во ширина.

Се користат за носечки и вратени ролери , се препорачува до широчина на појас од 2000mm.


Види ги сите производи

ЗОШТО НИЕ?

  • Целосна Одговорност
  • Професионалност
  • Ефикасност
  • Квалитет
  • Динамичност
  • Продуктивност
  • Препознатливост на пазарот

TESTIMONIALS

  • Happiness does not come from doing easy work but from the afterglow of satisfaction that comes after the achievement of a difficult task that demanded our best.
  • "When performance is measured performance improves. When performance is measured and reported back performance improves dramatically."
scroll up