За Нас

ОВЕ-СТЕЕЛ е компанија за дизајн и производтсво на ролери.

НАШАТА МИСИЈА Е ЕДНОСТАВНА

ОВЕСТЕЕЛ е водечки снабдувач на квалитетни конструирани транспортни тркала и додатоци. Целта на компанијата е да обезбеди висок квалитет на конструирани производи на пазарите на меѓународно ниво со конкурентни цени. Ние имаме соработка со светски реномирани производители за да помогнат во исполнувањето на оваа филозофија.

automotiveОВЕ-СТЕЕЛ се ангажира со цел да развие квалитетни ролери кои најчесто ги користат стандардите ISO и DIN. Со големи капитални инвестиции компанијата произведува добро квалитетен производ за глобалниот пазар и продолжува да инвестира во машини и подобрувања во производствените техники за да овозможи ефективни и квалитетни производи во иднина. ОВЕ-СТЕЕЛ е компанија за дизајн и производство на сите видови подвижни ролери, и сите други делови, кои се користат во оваа технологија.

Ролерите на ОВЕ-СТЕЕЛ , исто така, се произведени во екстра ниска тежина , која претежно се користи за долго корито и вратени ролери. Со оваа технологија, единствениот вратен ролер што нормално тежи 50 кг сега може да биде произведен со маса не поголема од 21 кг. Ова се постигнува со користење на нашиот дизајн. Овие се користат главно за полначи и објекти каде достапноста е ограничена и персоналот има потреба од светлина на производот за да не се повреди.

Ролерите на ОВЕ-СТЕЕЛ може да се сметаат за долга употреба како конвенционални ролери во тешки услови. Неколкумина од нашите клиенти ги користат нашите ролери за транспорт на корозивни материјали. Ролерите на ОВЕ-СТЕЕЛ се тестирани без инциденти и во тој период се направени значајни подобрувања за понатамошно подобрување на запечатување на ефикасноста и крајниот век на ролерот.

Ние веруваме дека нашите ролери се вистинскиот избор за операции, заинтересирани за намалување на вкупните трошоци на сопственост преку продолжен работен век и намалени промени на распоред.

НАШИ СПОСОБНОСТИ

Концепт на инжинерство, подготвување на буџет
Функционална спецификација и подвижни дизајн
Широк спектар на подвижна опрема
Пристап до сите бренд компоненти
Инженеринг и технички услуги за поддршка
Тестирање и реновирање објекти
Сајт услуги, вклучувајќи инсталација, надзор
Интеграција на опрема со други оригинални
Оператор обука и оценување

ОВЕ-СТЕЕЛ

ИНОВАЦИЈА

ОВЕ-СТЕЕЛ е секогаш понапред во технолошките иновации, постојано се инвестирани големи ресурси во пребарување и развој. Одлична карактеристика, континуирана иновација, сигурност, дизајн, доследно почитување на меѓународните стандарди се тајна на растечки успех на ОВЕ-СТЕЕЛ.

НЕГА НА ПРОИЗВОД

Сериозни контроли во целиот процес на производство, од влезните прифатени материјали до крајните строги компјутерски проверки на квалитет на готовиот производ, се обезбедува максимална заштита во производство, целосно ги задоволуваат вкупно критериумите за квалитет; како прашање на фактите ОВЕ-СТЕЕЛ, стигна до престижните ISO сертификати.

ЦЕЛИ

Компанијата ОВЕ-СТЕЕЛ донесува практики од светската класа за да овозможи висок квалитет Hi на избалансирани ролери, погодни за денешните тешки рударски практики со голема тонажа и висока транспортна брзина. Компанијата се фокусира на основните елементи кои обезбедуваат соодветен ролер за секоја апликација.

НАШИ КЛИЕНТИ


scroll up